Masterstudenten

Welkom bij L.S.V. Sheherazade!

Ben je op zoek naar een leuke vereniging waar je terecht kunt voor zowel inhoudelijke als gezellig activiteiten? Dan ben je bij ons aan het goede adres!

In het verleden bestond er een aparte studievereniging voor masterstudenten Midden-Oostenstudies, Hikma, maar deze vereniging is inmiddels opgegaan in L.S.V. Sheherazade die zich nu richt op zowel bachelor- en masterstudenten. Het merendeel van de activiteiten is daarom in het Engels.

We organiseren regelmatig een Chai Time of MMIL (Maandelijks Moment in Lipsius) waar je gezellig kunt bijkletsen met je studiegenoten en je ouderejaarsstudenten kunt leren kennen. Daarnaast zijn er de maandelijkse lezingen over actuele onderwerpen die daarmee een goede aanvulling vormen op wat je dagelijks in colleges te horen krijgt. Ook organiseren we aan het begin van de semesters een boekenverkoop waar je tweedehandsboeken van andere studenten kunt overkopen. Verder kun je nog diverse andere activiteiten bezoeken zoals filmavonden, een carrière-evenement, studiereizen, gala’s of symposia. Iedereen is welkom!

Lidmaatschap bij L.S.V. Sheherazade kost slechts €20 per jaar.

Je vindt ons bij de speeddatesessies voor eerstejaars in juni, de El-CID en HOP-week in augustus, de introductiedag in september en bijna dagelijks in de gangen. Natuurlijk mag je ook altijd mailen naar sheherazadeleiden[at]gmail[punt]com wanneer je vragen hebt.

We hopen je snel te zien bij onze volgende activiteit!