Eerstejaars

Welkom bij L.S.V. Sheherazade, de studievereniging voor bachelor- en masterstudenten Midden-Oostenstudies! Ben je op zoek naar een leuke vereniging waar je terecht kunt voor zowel inhoudelijke als gezellige activiteiten? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Zo organiseren we regelmatig een Chai Time of (online) borrel waar je gezellig kunt bijkletsen met je studiegenoten en je ouderejaarsstudenten kunt leren kennen. Daarnaast zijn er regelmatig lezingen over actuele onderwerpen die daarmee een goede aanvulling vormen op wat je dagelijks in colleges te horen krijgt. Ook hebben wij een Book Drive (een online platform waar je tweedehands (studie)boeken van andere studenten kunt overkopen) en een Study Drive voor het delen van samenvattingen, aantekeningen etc. Verder kun je nog diverse andere activiteiten bezoeken zoals filmavonden, een carrière-evenement, studiereizen, gala’s of symposia. Iedereen is welkom!

Lidmaatschap bij L.S.V. Sheherazade kost slechts €20 per jaar. Inschrijven doe je door het formulier op deze pagina in te vullen!

Je vindt ons bij de El-CID en HOP-week in augustus, de online EL-CID-pagina, de introductiedag in september en bijna dagelijks in de gangen. Natuurlijk mag je ook altijd mailen naar sheherazadeleiden[at]gmail[punt]com wanneer je vragen hebt. Wij hebben ook WhatsApp-groepen, speciaal voor jullie, stuur ons een mailtje om de uitnodiging te ontvangen!

We hopen je snel te zien bij onze volgende activiteit!