L.S.V.S.

De Leidse Studievereniging Sheherazade is de studievereniging voor de BA en de MA Midden-Oostenstudies aan de Universiteit van Leiden. De L.S.V. Sheherazade werd opgericht om de sociale cohesie tussen de studenten en docenten van Midden-Oostenstudies. De L.S.V. Sheherazade is verder belast met het organiseren van evenementen om die reden.

Natuurlijk is de L.S.V. Sheherazade is er ook om je een betere studentenervaring te bieden. Met dat in gedachten organiseren we ook leuke activiteiten, excursies, filmavonden, chai-time en, last but not least, studiereizen.

Zoals je ziet is sociale cohesie een zaak die ons na aan het hart ligt. Dit betekent dat we willen dat zoveel mogelijk mensen kunnen genieten van de evenementen die we plannen en organiseren. Overweeg om onze Facebook- en Instagram-pagina te volgen en lid te worden om op de hoogte te blijven van onze agenda en om van alle voordelen te genieten!

Zorg ervoor dat je ons liked op Facebook, followed op Instagram en onze e-mails ontvangt, zodat je nooit meer iets hoeft te missen!