Bestuur 2021-2022: Even voorstellen!

19/08/J Uit Door L.S.V. Sheherazade

Wederom gaat er binnenkort een nieuw studiejaar van start en daarbij hoort ook een nieuw Sheherazade bestuur! Dit jaar bestaat het bestuur uit Maïta Linzel (voorzitter tot november), Loïs van der Lee (secretaris), Saloua Soussi (commissaris intern) en Zahraa Abdul Kadir (penningmeester). Hieronder stellen wij ons graag aan jullie voor.

“Ik ben Maïta en ik ben de voorzitter van Sheherazade aankomend studiejaar! Dit jaar ben ik een masterstudent Midden-Oostenstudies, hiervoor heb ik een bachelor Bestuurskunde en Midden-Oostenstudies gedaan. Naast mijn studie werk ik in de UB, dus ik kan jullie ook van dienst zijn met jullie vragen over onze collectie. Ik woon in Oegstgeest met mijn kat, Kedi (‘kat’ in het Turks), en ik loop graag hard. Tijdens mijn bachelor heb ik Turks gedaan, maar ik wil me in de master graag meer verdiepen in de Arabische taal en cultuur. Laat me weten als je een keer lekker samen Midden-Oosters wilt koken en ik kijk uit naar een mooi jaar samen met onze leden!”

“Mijn naam is Loïs en ik ben dit jaar jullie secretaris! Ik ben een tweedejaars master student van Midden Oosten Studies. Ook studeer ik nog aan de VU, een MSc. Environment & Resource Management, waar ik dit jaar vooral mee bezig ben. Vorig jaar heb ik mij vooral gericht op vakken over religie, internationale relaties en milieuproblematiek in de MENA. Momenteel schrijf ik ook een scriptie over voedselzekerheid in Saudi-Arabië. Verder ben ik dol op (plantaardig) koken en bakken en vind je mij graag achter de computer om te gamen! Vanwege corona én omdat ik van een andere bachelor kom ken ik veel van jullie niet. Desondanks kijk ik er naar uit om er een leuk jaar van te maken met hopelijk veel offline activiteiten! Ik vind het erg belangrijk om met Sheherazade een verbindende factor te kunnen zijn, vooral na al het online studeren van afgelopen semesters. Hopelijk tot ziens bij een van onze activiteiten!”

“Hi! Mijn naam is Saloua, en dit jaar zal ik de functie als commissaris intern op mij nemen binnen L.S.V. Sheherazade. Dit houdt in dat ik me voornamelijk zal bezighouden met de activiteiten en het aanspreekpunt zal zijn voor alle commissie. Ik ben een tweedejaars Midden-Oostenstudies studente en laatstejaars rechtenstudente. Ik ben met name geïnteresseerd in vakken waarbij het recht en het Midden Oosten kunnen worden gecombineerd. In mijn vrije tijd houd ik me graag bezig met talen en culturen maar ik kan ook enorm genieten van lekker (Arabisch) eten en een interessante discussie :). Mocht je mij een keer tegen komen op de faculteit, een activiteit of heb je een vraag, spreek mij gerust aan! Ma3a salama :).”

“Hi, mijn naam is Zahraa! Ik ben 3e-jaars student Midden-Oosten Studies en Arabisch, en dit jaar ook penningmeester bij L.S.V. Sheherazade! Dat betekent dat ik de verantwoordelijkheid heb over de financiën, om ervoor te zorgen dat we veel leuke én leerzame tripjes, workshops en activiteiten kunnen realiseren. Na meer dan een jaar online les en activiteiten, staan wij in ieder geval te popelen om jullie weer in het echt te ontmoeten! In mijn vrije tijd houd ik me vooral bezig met het bestuderen van de Arabische taal en verdiep ik mij graag in maatschappelijke kwesties, zowel in Nederland, als in het Midden-Oosten! Feel free to hit me up for a good cup of coffee and conversation ;).”